‘ASAP’ is de nieuwe single van Milow. Het nummer is de opvolger van ‘Whatever It Takes’ en ‘First Day Of My Life’, de singles die de Belgische singer-songwriter vorig jaar uitbracht. ‘ASAP’ is de derde single die Milow schreef, opnam en uitbracht tijdens de pandemie. Met het nummer wil Milow zeggen dat het einde van de coronatunnel in zicht is en dat we “zo snel mogelijk” weer allemaal samen kunnen zijn: “After everything that we’ve been through, you and I, we’re gonna handle this too.”

Milow schreef ‘ASAP’ met het Zweeds-Britse producersduo Decco. De single werd gemixt door Tony Maserati, die onder meer een Grammy Award won voor zijn bijdrage aan het ‘Dangerously in Love’-album van Beyoncé.

De Belgische singer-songwriter Milow brak in 2007 in Nederland door met de single ‘You Don’t Know’. Zijn wereldwijde doorbraak volgde met het nummer ‘Ayo Technology’ in 2009. De track stond op #1 in de hitlijsten van Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland en België en leverde Milow diverse platina- en gouden platen op. Sindsdien blijft Milow de hitlijsten bestormen met nummers als ‘You And Me’, ‘Little In The Middle’ en ‘Howling At The Moon’.

Deel: