De Amerikaanse Kelsie Kimberlin heeft haar nieuwe nummer en video ‘Dancing Hearts’ uitgebracht om de verkiezing en inhuldiging van Joe Biden en Kamala Harris te vieren. Het vrolijke deuntje spoort mensen aan om “gloednieuwe sfeer” die door de nieuwe president is gecreëerd op te snuiven.

De begeleidende video verzamelt beelden uit de hele wereld van mensen die spontaan de straat op gaan om de resultaten van de historische verkiezingen te vieren. Het is volgens Kelsie precies wat mensen op dit moment nodig hebben om ze te laten glimlachen na alle stress van COVID, werkloosheid, onverdraagzaamheid en autoritarisme.

“There is a brand new hope across the planet that the new president will usher in an era of lasting progressive change that will focus on taking care of the needs of humanity and the environment. ‘Dancing Hearts’ expresses my joy at what is to come—the ‘Roaring 20s,’ filled with incredible possibilities and a renaissance in the expressive arts”, aldus Kelsie.

‘Dancing Hearts’ is de derde release van Kelsie sinds juni, en haar eerdere releases, ‘Lobotomy‘ en ‘American Guns‘ hebben lovende kritieken gekregen en miljoenen keer bekeken op YouTube. ‘Dancing Hearts’ is hard op weg om die kant ook op te gaan, terecht!

Deel: