Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

Een mini-winter houdt België deze week in zijn greep. Alle hens aan denk voor een beetje sneeuw en wat kou. Komend weekend is het alweer voorbij. Op de Maxazine burelen is Perry de platenbaas een enigma voor wat betreft zijn politieke voorkeur. Mocht die net zo pluriform zijn als zijn muzikale smaak dan zou het zomaar kunnen zijn dat hij helemaal niet gaat stemmen. Hij zal nog wel even in de burelen moeten verblijven trouwens want hij valt in geen enkele risicogroep. Hij is geen vijftig, heeft geen overgewicht, lijdt niet aan het syndroom van Down. Het enige waar hij wel eens last van heeft is maagbranden en platvoeten, maar dat mag geen naam hebben. Prima dus, hij kan dus doorgaan met het samenstellen van de Spotify Maxazine België Playlist. Het is ook het enige dat hij kan.

Deze week dus ook weer zo’n heel fijne lijst. Prima om bij die schaatstoertocht van zaterdag lekker op je hoofd te hebben terwijl je met een ijspegel aan je neus langs de oever zoeft op je pasgeslepen Noren. Er staat van alles nieuws op waaronder tracks van Bart Peeters, Venlo, LeBlanc, Steiger, Stan van Samang en veel veel meer. Abonneer je nu gewoon even op die lijst en like hem.

Kleine moeite, groot plezier.

Deel: