Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Alleen is het nu niet any Friday. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry, onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

Een mini-winter houdt Nederland deze week in zijn greep. Alle hens aan denk voor een beetje sneeuw en wat kou. Komend weekend is het alweer voorbij. Vroeger noemden we dat een storm in een glas water. Patrick Roest won weer niet de 5 kilometer op de WK afstanden. De eindexamens gaan dan toch wel weer door, maar je mag een onvoldoende extra halen. We polderen door totdat iedereen tevreden is. De verkiezingscampagne begint vorm te krijgen, vooral de vrouwelijke kandidaat minister presidentes laten zich veelvuldig zien op tv en zijn in bijna alle talkshows wel te horen.

Op de Maxazine burelen is Perry de platenbaas een enigma voor wat betreft zijn politieke voorkeur. Mocht die net zo pluriform zijn als zijn muzikale smaak dan zou het zomaar kunnen zijn dat hij helemaal niet gaat stemmen. Hij zal nog wel even in de burelen moeten verblijven trouwens want hij valt in geen enkele risicogroep. Hij is geen vijftig, heeft geen overgewicht, lijdt niet aan het syndroom van Down. Het enige waar hij wel eens last van heeft is maagbranden en platvoeten, maar dat mag geen naam hebben. Prima dus, hij kan dus doorgaan met het samenstellen van de Spotify New Music Friday by Maxazine playlist. is ook het enige dat hij kan .

Deze week dus ook weer zo’n heel fijne lijst. Prima om bij die schaatstoertocht van zaterdag lekker op je hoofd te hebben terwijl je met een ijspegel aan je neus langs de oever zoeft op je pasgeslepen Noren. Er staat vanalles nieuws op waaronder tracks van: Royal Blood, Teenage Fanclub, Lenny en de Wespen, Robin Thicke, God is an Astronaut en Adrian Younge. Abonneer je nu gewoon even op die lijst en like hem.

Kleine moeite, groot plezier.

Deel: