Op 26 februari aanstaande komt het langverwachte nieuwe soloalbum van Toto-gitarist en zanger Steve Lukather in een simultaan-release met het nieuwe album van Toto zanger Joseph Williams wereldwijd uit. Op het album dat als titel ‘I found the Sun again’ heeft gekregen staan 8 tracks waarvan er drie covers zijn die op zeer eigen manier worden neergezet.

Pas op 26 februari zal het album te koop zijn, Maar Jij kunt nu al een van de albums winnen!* In samenwerking met The Players Club / Mascot Label Group mag Maxazine jou verrassen met het album. Om kans te maken op ‘I found the Sun again’ van Steve Lukather, moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de comments van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

  • Noem één van de covers op het album ‘I found the Sun again’ van Steve Lukather.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: