Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Justin Timberlake.

Justin Timberlake gaf in 2013 een optreden tijdens het Rock in Rio Festival. Hij bracht op de zondagavond een fantastisch optreden en sloot zijn met muziek en dans gevulde show af met een spetterend vuurwerk. De set van de multi-getalenteerde ster was energiek en boordevol choreografie, waardoor de duizenden fans in het publiek mee konden dansen. Hits als ‘Cry Me a River’, ‘Rock Your Body’, ‘Suit and Tie’ en ‘What Goes Around’ passeerden de revue.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Justin Timberlake live @ Rock in Rio, Brazil (2013).

Deel: