Blue Ice Johnson brengt zijn nieuwste single ‘On My Mind’ uit. De pop / r & b-fusion bevat elk element om luisteraars te laten grooven en genieten. ‘On My Mind’ neemt de luisteraar mee op een muzikale reis waarin Blue Ice Johnson zijn artistieke veelzijdigheid laat zien door een nostalgische r & b-stijl te combineren met een moderne popsfeer.

De met emotie doordrenkte zang en melodieuze instrumentatie werken naadloos samen voor een plaat die je wel moet beluisteren. ‘On My Mind’ bevat een sterke tekst die de luisteraar zal boeien, vanwege de herkenbaarheid en boeiende verhalen. De downtempo beat en melodieuze elementen zoals het aanstekelijke gitaarspel geven de zang een intiem, euforisch gevoel. Met betoverende zang onderhoudt Blue Ice Johnson een volledig geladen arsenaal aan muziek van hoge kwaliteit, wat het feit ondersteunt dat hij een prominente impact zal hebben op de muziekindustrie en de hitlijsten. Deze release is een bewijs van de veelzijdigheid van Blue Ice Johnson als muzikant en zijn aangeboren talent. De single is beschikbaar op alle digitale streamingplatforms.

Listen / Stream

Blue Ice Johnson, of ook wel bekend als de Blue Personality, is een opkomende artiest, zanger en songwriter afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en opgegroeid in Nigeria en Australië. Na in de Verenigde Staten gestudeerd te hebben, maakt de wereldartiest snel furore in de scène met zijn ongeëvenaarde geluid en stijl. Geïnspireerd door een scala aan emoties, probeert Blue Ice Johnson muziek te creëren die mensen over de hele wereld zal verbinden, genezen, kalmeren en inspireren.

De getalenteerde muzikant wil met zijn geluid de grenzen verleggen en verschillende elementen uit verschillende genres overbruggen om een ​​goed afgeronde, dynamische stijl te creëren. Nu gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, zullen de teksten en het vermogen van Blue Ice Johnson om mensen betoveren terwijl hij rauwe emotie uitstraalt met zijn muziek.

Met elke release laat Blue Ice Johnson de luisteraars overspoelen met de wereld die hij creëert met zijn geluid en stijl. Blue Ice Johnson is een artiest om in de gaten te houden en naar te luisteren, want hij zal zich de komende jaren in de muziekindustrie versterken.

Deel: