Als je het hebt over een wereldartiest, dan heb je het over Sentini. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Suriname, enkele jaren woonachtig in Los Angeles en op Curaçao. Haar nieuwste single, ‘I’m with you’ is nu uit, en een genot voor alle muziekliefhebbers van Afro en Pop.

Voor deze single werkte Sentini samen met de Nigeriaanse producer Wumi Spell alias SwaggaBoiBeatz, die de beat produceerde, en de prachtige zang van Sentini virtueel van Curaçao tot Nigeria liet opnemen, met behulp van Zoom. Op een slimme manier konden ze op afstand opnemen, ook al was er in mei, toen ze de single begonnen op te nemen, al een volledige lockdown vanwege Covid-19.

Sentini bracht haar single uit terwijl ze in Accra, Ghana was, en zong haar lied daar al live op de nationale tv als gastartiest in de populaire vrijdagavondshow ‘Can You Karaoke’. Haar stijl wordt beïnvloed door verschillende culturen waarin ze opgroeide. Daarom maakt ze graag muziek die meertalig is, met haar moedertaal Surinaams en submoedertalen Nederlands en Engels.

‘I’m with you’ laat goed horen waartoe Sentini in staat is, en klinkt zomers, zelfs in deze winterperiode.Deel: