Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van vrijdag 15 januari 2021.

Onze redactie heeft opnieuw een lijst samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

Muziek als medicijn voor het chagrijn van de wereld om je heen. Vier je liefde, pleng een traan, lach je tanden bloot, bloos om een onverwacht compliment. De wereld is meer dan alleen corona en politiek gekonkel. Op Maxazine kan je bouwen als op een Chinese snelweg door de Afrikaanse Savanne. Hij is er elke week, snel, goedkoop en je weet dat hij maar beperkt houdbaar is! Geniet dus nu.

In de lijst van deze week onder andere nieuwe materiaal van grote namen als Lenny en de Wespen, Handkerchief, Peet, Kleine Crack, Soufiane Eddyani en meer, veel meer. Kortom genieten voor iedereen die van muziek houdt. Volg de lijst gerust, de max!

Deel: