De Farewell Tour van de Ierse band Clannad kan in april 2021 niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen. De concerten zijn verplaatst naar april 2022. Bovendien is er een extra concert toegevoegd in het Concertgebouw in Amsterdam op 4 april 2022. Gekochte kaarten voor de overige concerten blijven geldig voor de vervangende datum.

Clannad’s Pól Brennan laat weten: “De pandemie van het coronavirus heeft sinds maart 2020 wereldwijd een verwoestend effect gehad op de livemuzieksector. Clannad kijkt er enorm naar uit om alle geplande data in te halen voor hun fans. Daartoe hebben we het besluit genomen, samen met onze tourpartners in Nederland en België, om onze bestaande shows te verzetten naar april 2022″.

Tourschema 2022:
4/4 Concertgebouw – Amsterdam (Extra concert)
7/4 Kursaal – Oostende (B)
8/4 CCXL – Vlissingen
9/4 De Spiegel – Zwolle
10/4 Oosterpoort – Groningen
13/4 Philharmonie – Haarlem
14/4 TivoliVredenburg – Utrecht
15/4 Muziekgebouw – Eindhoven
16/4 Muziekcentrum – Enschede

Deel: