Het verhaal van The Vices is het verhaal van vier gasten van 23. Twee komen van de straat, één was vooral druk met de platenkast van z’n vader en de ander was al van jongs af aan voorbestemd om de ideale schoonzoon te worden. Verschillende achtergronden kunnen botsen en schuren, maar in het geval van The Vices eerder inspireren en motiveren.

De carrière van The Vices begint met een kickstart: shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, vervolgens een rondje door de UK en in één adem door met singles als ‘Boy’ en ‘In and Out’, met veel shows en airplay tot gevolg. The Vices gaan lekker en zijn warmgedraaid voor de volgende stap.

Met debuutalbum ‘Looking For Faces’, uit op 12 maart 2021 bij Mattan Records, willen The Vices doorpakken. Verwacht een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt.

‘Looking For Faces’ staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken. Op 27 maart staan The Vices in Hedon.

Deel: