Er zijn maar weinig artiesten in de geschiedenis van de electronische muziek die al decennia lang hun stempel drukken op de ontwikkeling ervan. Luke Slater is daar ontegenzeggelijk één van.

De meesten kennen hem van zijn genadeloze dansvloer werk als Planetary Assault Systems, maar duizendpoot Luke heeft ook heel veel muziek uitgebracht die voor de huiskamer is bedoeld. Zijn bekendste electronica project is ‘The 7th Plain’ waarmee hij begin jaren ’90 een aantal albums en singles uitbracht.

Luke Slater zijn project ‘The 7th Plain’ bevindt zich op dezelfde golflengte als beroemde tijdgenoten Autechre, Global Communications, The Orb, Orbital en The Black Dog. Recent heeft het Berghain label A-Ton al deze prachtige, tijdloze muziek opnieuw uitgebracht. Dit op 3 compilaties (Chronicles I – III).

Doornroosje is onderdeel van zijn eerste toer op Nederlandse bodem met dit schitterende project. Hij zal op het podium ondersteunt worden door 2 moderne dansers uit Berlijn. Zo is er toch nog iets van dans en beweging in deze Corona tijden te bewonderen. Een droom die Luke al langer koesterde en nu in de huidige context tot vervulling laat komen. Op 27 november staat hij in Doornroosje.

Deel: