Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn sinds de nieuwe maatregelen nog mogelijk, zij het op zéér beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Alexander O’Neal.

In 2005 gaf de Amerikaans r&b zanger, liedjesschrijver en arrangeur Alexander O’Neal een concert in het Hammersmith Apollo Theatre te Londen. Alexander O’Neal had in de jaren ’80 in Nederland een aantal hits waaronder ‘Fake’, ‘Criticize’, ‘Never Knew Love Like This’ (feat. Cherrelle) en ‘All True Man’. Tijdens het concert in het Hammersmith Apollo Theatre kwamen deze en nog meer tracks voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Alexander O’Neal live @ Hammersmith Apollo Theatre, London (2005).

Deel: