Twee jaar na ‘#3’ is Illuminine terug met een opvolger. ‘Take 3 – Ways’ is de eerste single en voorloper van ‘Baptism of Solitude’, het inmiddels vierde album van Illuminine, dat uitkomt op vrijdag 18 december 2020.

Illuminine is het project van Kevin Imbrechts, die eerder in een interview in Maxazine open en hartstochtelijk vertelde over zijn passie voor muziek.
https://www.maxazine.nl/2020/05/06/illuminine-schildert-de-soundtrack-van-je-ziel/
Over zijn nieuwe single is hij ook heel duidelijk: “Het nummer is een reflectie van mijn gevoelens over mijn kindertijd, het gelukzalige leven zonder zorgen ‘Take 3 – Ways’ weergeeft een herinnering aan een geweldige periode.”

De eerste single is een mooie teaser voor het album ‘Baptism of Solitude’. Volgens Kevin wordt het album een ode aan de eenzaamheid, een desolaat concept- en nachtalbum. Voor de titel liet hij zich inspireren door een gelijknamig nummer uit het album ‘Electric Tears’ (2002) van cult-gitarist Buckethead.

Deel: