Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Kensington.

Eind 2017 ontving de band driedubbel platina voor het album ‘Control’. De bekroning was een nieuw vervolg op het succesverhaal van Kensington. Met ‘Rivals’, de voorganger van ‘Control’, scoorde de band ook al een platina hattrick. ‘Control’, het vierde studioalbum van Kensington en het meest persoonlijke en introspectieve album tot nu, behaalde op de dag van release (oktober 2016) al de gouden status en kwam op één binnen in de Album Top 100. Van het album zijn hits als ‘Do I Ever’, ‘Sorry’ en ‘Bridges’ afkomstig’. Ter ere van het éénjarig bestaan van het album bracht de band ook al een ‘Limited Live Edition’ van ‘Control’ uit.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Kensington live @ Ziggo Dome, Amsterdam (2017).

Deel: