Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Marilyn Manson.

Marilyn Manson is een Amerikaanse muzikant, acteur, kunstschilder, multimedia artiest en voormalig muziek journalist is bekend geworden door zijn controversiële persoonlijkheid en imago en als frontman van de band Marilyn Manson, waarvan hij de oprichter en het enige nog overgebleven originele lid is. Zijn artiestennaam is een samenvoeging van twee Amerikaanse culturele iconen, namelijk actrice Marilyn Monroe en de massa moordenaar Charles Manson.

Marilyn Manson had het meest succes met zijn albums uit de jaren ’90, waaronder ‘Antichrist Superstar’ (1996) en ‘Mechanical Animals’ (1998), waarmee hij tesamen met zijn imago een reputatie kreeg in de mainstream media als zijnde een controversieel figuur met een schijnbaar negatieve invloed op jongeren. Marilyn Manson is genomineerd voor 4 Grammy Awards.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert Marilyn Manson live @ Rock Am Ring (2018).

Deel: