Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify voor jullie weer vernieuwd met ongeveer 20 van de nieuwste tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze online concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor Spotify van vrijdag 21 augustus 2020.

Elke week weer smeden onze muziekredacteurs onder de bezielende leiding van onze Perry de platenbaas weer een nieuwe Spotify Playlist. Come rain, come shine, inmiddels is onze playlist een van de weinige zekerheden die de Nederlandse burger nog heeft. Elke week wordt de argeloze muziekluisteraar weer overspoeld met honderden en honderden nieuwe releases die met geen mogelijkheid allemaal zijn bij te benen. De muziekredactie van Maxazine lukt dat natuurlijk ook niet maar vele oren maken licht werk en we horen heel erg veel. Dat gaat dan allemaal op een grote hoop en en dan begint het proces van schifting. Die wel, die niet. die wellicht, die zeer zeker. Zoals al eerder gezegd bij Maxazine dus geen algoritme dat met artificial intelligence elke week automatisch een lijstje maakt. Nee hier zitten nog echte mensen achter, echte muziekliefhebbers die met hart en ziel en zo breed mogelijk aanbod selecteren met de mooiste muziek van dit moment. Een mooie smaakwaaier van alle soorten muziek of het nu pop, dance, R&B, rap, nederhop, world, jazz, blues, funk of wat dan ook is, het komt allemaal aan bod.

De luisteraars waarderen onze aanpak want het aantal luisteraars neemt elke week zeer langzaam maar toch gestaag toe. Daar zijn we heel trots op en daarvoor maken we een diepe buiging naar jullie, de mensen die naar onze lijst luisteren.

Deze week hebben we weer heel mooie verse waar op de lijst staan, die deze week werkelijk om van te smullen is. Zo vinden jullie, onder andere nieuwe tracks van: Beck, The Flying Horsemen, Miley Cirus, James Dean Bradfield en Wolgang Niedecken’s BAP. Snel luisteren, lekker met je koptelefoon of in de auto, alleen of met zijn zessen, mits je woonkamer groot genoeg is. Geniet van de muziek en #staysafe

Deel: