Sinds 1 juli kunnen we opnieuw genieten van live muziek. Hét moment waar we lang hebben naar uitgekeken. Ook Hooverphonic. Zij spelen op 16 juli twee concerten (om 18u en 21u) in het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs. Luka & Alex staan te popelen om terug te spelen voor jou! Slechts 200 mensen zijn toegelaten, omwille van de geldende maatregelen.

Eind 2018 bracht Hooverphonic zijn tiende album ‘Looking For Stars’ uit, de eerste plaat met nieuwe leading lady Luka Cruysberghs. Naast de nieuwe singles als ‘Romantic’, ‘Looking for Stars’ en ‘Horrible Person’, zullen ook vele oudere hits als ‘Mad About You’, ‘2Wicky’ en ‘Badaboum’ aan bod komen.

Luka Cruysberghs won in 2017 The Voice én het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft één van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic-sound. Dat is alvast te horen op hun meest recente album ‘Looking for Stars’, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk.

Deel: