Na een pauze van 5 jaar, is Selah Sue (Sanne Putseys), de Belgische singer/songwriter terug met een nieuwe ep.
Selah Sue debuteerde in 2011 met haar album ‘Selah Sue’ dat hoge ogen scoorde met singles als ‘Raggamuffin’, ‘Crazy Vibes’ en ‘This World’. Na haar laatste album ‘Reason’ dat verscheen in 2015, besloot Selah Sue een pauze in te lassen.

De nieuwe ep ‘Bedroom’, die ze zoals de naam al doet vermoeden, schreef in haar slaapkamer, is digitaal te beluisteren en maakt zijn opwachting op 15 mei aanstaande. Vandaag komt de nieuwe single ‘You’ uit, die een grote betekenis voor haar heeft: De single schreef ze niet alleen ter ere van de grote liefde voor haar kinderen Seth en Mingus, de reden waarvoor ze haar carrière even opzij had geschoven, maar draagt ze ook op aan haar vader die op dit moment in coma ligt vechtend tegen het Coronavirus.

Deel: