Na een uitverkochte 2019-editie, maakt Electric Castle de eerste namen bekend voor aankomende zomer. Met meer dan 50.000 bezoekers (per dag) zal het festival ook in 2020 vijf dagen in het teken staan van muziek, new media, film, een groot culinair aanbod en meer.

Met een breed scala aan artiesten presenteert het Roemeense festival net als in voorgaande jaren een eclectische en verrassende line-up. Twenty One Pilots, Foals, Floating Points, Amon Tobin, Tycho, The Neighbourhood, Fisher, Rezz, Zhu, Purple Disco Machine, High Contrast en Camo & Krooked zijn enkele van de namen die tussen 15 en 19 juli 2020 hun opwachting maken.

Na een aantal grensverleggende new media installaties, zal Electric Castle ook in 2020 deze lijn doorzetten. In het New Media Castle is aandacht voor de audiovisuele werken van Robert Henke, James Clar en Claire Hentschker.

Electric Castle vindt plaats aan de rand van studenten- en culturele stad Cluj-Napoca. Het festival speelt zich van 15 t/m 19 juli af op en rondom het kasteel van Banffy, dat wel eens beschreven wordt als het antwoord van Roemenië op Versailles.

Deel: