De organisatie van het Better Get Hit Festival heeft bekendgemaakt dat het festival op 11 januari geen doorgang kan vinden en dat er wordt gezocht naar een alternatief. Hier moet op korte termijn duidelijkheid over komen.

Tijdens de tweede editie van Better Get Hit festival zouden meer dan vijfentwintig acts op zeven verschillende podia optreden in Theaters Tilburg. Het festival richt zich vooral op de genres urban, soul en jazz. In oktober werd bekendgemaakt dat onder anderen Candy Dulfer, Shyna Steele en Seba Kaapstad zouden optreden. Toen liet Eric van der Westen, directeur Better Get Hit Festival nog weten: “De nieuwe editie dient zich aan. Het brengt veel stress, maar geeft heel veel voldoening. Een beetje zoals op heel hoog niveau musiceren. En nu maar hopen dat iedereen er nog meer zin in heeft dan vorig jaar.”

Om nog onbekende redenen gaat het festival alsnog niet door. Wel heeft de organisatie laten weten dat bezoekers die al een kaartje hebben gekocht, hun geld binnen een paar weken automatisch teruggestort krijgen.

Deel: