Als trio vormden Stewart Copeland, Andy Summers en Gordon Sumner (Sting) jarenlang een band die tot op de dag van vandaag met grote regelmaat gedraaid wordt op de radio en streamingplatforms. Met albums als ‘Outlandos d’Amour’, ‘Regatta De Blanc’, ‘Zenyatta Mondatta’, ‘Ghost In The Machine’ en ‘Synchronicity’ leverde The Police een arsenaal aan hits af waar menig artiest alleen maar van kan dromen.

Veertig jaar na het verschijnen van hun eerste werk worden al hun studio-albums samengebracht op de boxset ‘Every Move You Make: The Studio Recordings’. De albums zijn allemaal opnieuw gemasterd in de befaamde Londense Abbey Road studio’s. Daarnaast bevat de box nog een bonusdisc met daarop twaalf B-kantjes die nooit op albums zijn verschenen, ‘Flexible Strategies’ geheten.

De band hield op te bestaan na de Synchronicity tour in 1984, maar kwam nog één keer langdurig bij elkaar voor een grootscheepse wereldtournee van 2007 tot 2008. Wil je nu nog genieten van hun muziek, dan is ‘Every Move You Make: The Studio Recordings’ de beste manier om hun unieke muzikale mix van punk en reggae te blijven ervaren.

Deel: