Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Triggerfinger in de Onderzeebootloods.

Concerttip zaterdag 31 augustus: Triggerfinger in de Onderzeebootloods

Heb je ooit een concert in de Rotterdamse havens bezocht? Dit is je kans want op zaterdag 31 augustus geeft het driekoppige rock ’n roll monster Triggerfinger een concert in de spectaculaire Onderzeebootloods!

Triggerfinger is alweer twintig geworden. Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan hun vaderlandse live scene, is twee decennia later het belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock. Triggerfinger is de eigenaar van een live-reputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjager van de heilige gedachte: rock-‘n-roll is here to stay!

PS: Dit is een van de laatste shows die Triggerfinger voorlopig doet.

Deel: