Left of the Dial Festival heeft de Nederlandse selectie bekend gemaakt. Naast vele internationale artiesten presenteert het Rotterdamse showcase festival uiteraard ook een berg talent uit eigen land. Rats on Rafts was al eerder aangekondigd, maar verder zullen zullen o.m. het Amsterdamse Blue Crime, het Arnhemse Paracetamøl en het Rotterdamse SONNDR zich presenteren 18 & 19 oktober. De voorverkoop is inmiddels gestart via de website van het festival.

Alle nieuwe bevestigde namen: • Blue Crime • Global Charming • Paracetamøl • SONNDR • The Sweet Release of Death. Er worden binnenkort nog meer namen bekendgemaakt.

Over Left of the Dial
Het festival biedt de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek. Meer dan 40 bands zullen het weekend van 18 & 19 oktober spelen in het centrum van Rotterdam.

Eerder werden voor Left of the Dial al bekend gemaakt: bààn (BE), Birthday Girl (SE), Black Leather Jacket (BE), Cry (BE), Deeper (US), Deliluh (CA), dirk. (BE), DITZ (UK), Do Nothing (UK), Dumb (CA), Haze (UK), HEISA (BE), Honey Lung (UK), Hot Flash Heat Wave (US), Ilgen-Nur (DE), Imperial Wax (UK), Japanese Television (UK), Jealous (DE), Jelly Boy (UK), LIFE (UK), Lumer (UK), Manisdron (JP), MOLLY (AT), The Mystery Lights (US), One Sentence. Supervisor (CH), Pet Shimmers (UK), The Pier (IT), Rats on Rafts (NL), Sasha and the Shades (UK), Sinead O’Brien (IE), Sleep Eaters (UK), Slumb Party (UK), Stef Chura (US). Alle acts zijn te luisteren in de Left of the dial Spotify-playlist.

Day Parties
Naast het avondprogramma is er ook een gratis dagprogramma op zaterdag 19 oktober, waarbij diverse bands spelen tijdens een boottocht op de Maas en op een bowlingbaan.

Deel: