Nederlandse DJ/producer Oliver Heldens kondigt zijn eerste Amsterdam Dance Event show aan. Na het succes van zijn uitverkochte “Heldeep 5 World Tour”, host Heldens op woensdag 16 oktober zijn eigen avond in het prachtige Paradiso in Amsterdam. De Rotterdamse Oliver staat bekend om zijn onderscheidende geluid en unieke show vibes die hij wereldwijd weet over te brengen voor een onvergetelijke avond.

Dit jaar keert Heldens met zijn geprezen ADE show terug naar Paradiso, één van de grootste clubs op het bruisende Leidseplein van Amsterdam. Met een power combinatie van label-genoten en muzikale vrienden op de line-up, is een perfecte mix van bass en future house gegarandeerd. Heldens zal zelf het evenement headlinen en neemt al zijn klassiekers mee. Ook worden bezoekers getrakteerd op exclusief materiaal en zijn zij misschien zelfs getuige van zijn techhouse kant als hij de underground sound van techno induikt.

De kaartverkoop start 9 augustus. Stay tuned via @oliverheldens om op de hoogte te blijven van de laatste updates en line-up aankondigingen.

Meer informatie over Oliver Heldens:
De 23-jarige ster Oliver Heldens staat bekend om zijn unieke geluid. Met talloze nummer #1 hits en meer dan 1 miljard cumulatieve streams op zijn naam, is hij niet meer weg te denken uit de scene. Naast dat Heldens één van de meest talentvolle producers is in de industrie, is hij ook recentelijk getekend bij RCA Records en officieel een van ‘s werelds favoriete house-dj’s. Met zijn volgeboekte tourschema claimt Oliver Heldens een plek in de top van het wereldwijde DJ-circuit.

Heldens brengt zijn electric and high-octane sound naar meer dan 2,5 miljoen fans en laat deze jaarlijks op meer dan 130 shows horen, inclusief als headliner op ‘s werelds grootste festivals zoals Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza, EDC, Ultra en veel meer. Heldens blijft op zijn eigen Heldeep Records label verschillende clubtracks uit brengen en zal daarnaast zijn wekelijkse radioshow Heldeep Radio hosten, de show is te beluisteren op 91 radiostations, in 66 landen en bereikt meer dan 70 miljoen mensen per week.

Deel: