Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar wellicht nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Chinese Man in de Melkweg.

Concerttip zaterdag 27 juli: Chinese Man in de Melkweg

Chinese Man komt in juli terug naar de Melkweg! De band die niet uit China maar uit Frankrijk komt, stond vorig jaar al in de OZ en zal deze zomer in onze Max staan. De leden SLY, Zé Mateo en High Ku zijn opgegroeid op Wu Tang Mountain, dat niet ver van Marseilles ligt. Ze zijn beïnvloed door verschillende stijlen; van US hiphop, triphop en reggae tot Braziliaanse beats en bassmuziek. Het trio ambachtslieden brachten in 2018 hun album, ‘Shikantaza’ uit. Deze tweede langspeelplaat was de langverwachte opvolger van hun album ‘Racing With The Sun’ uit 2011, na een reeks aan EP’s en singles.

Deel: