Kraak & Smaak + ADE: de perfecte cominatie. Het Nederlandse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Nijmegen met hun gerenommeerde live band! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum ‘Boogie Angst‘ (met hitsingle ‘Squeeze Me’) reizen de heren met hun eclectische mix van electronica, funk, disco en soul de hele wereld over. De liveband, met vaste vocalisten Ivar en Berenice, staat dan ook alom bekend om hun rock ’n roll attitude en stond eerder op festivals zoals Glastonbury, EXIT en Sziget.

Dit wordt niet zomaar een live show, want deze avond zal ook de kick off zijn van hun aankomende album die deze herfst uitkomt. Je kunt deze avond daarom een of meerdere vocalisten tegenkomen die ook op het album staan. Vorig jaar waren de heren terug met hun track ‘I’ll be loving You’ en met remixes voor verschillende internationale acts. Hun 6e album zal eveneens een selectie van nationale en internationale vocalisten bevatten.

De nieuwste single ’24HR Fling’ is nu uit en biedt alvast een mooi voorproefje voor het in het najaar te verschijnen nieuwe album. Kraak & Smaak komen op 14 december 2019 naar VERA in Groningen.

Deel: