Amsterdamse promotor Audio Obscura heeft de eerste evenementen voor Amsterdam Dance Event 2019 onthult alwaar zij het Muziekgebouw aan ‘t IJ overnemen voor drie onvergetelijke nachten (17-19 oktober).

Deze prachtige locatie aan ‘t IJ beschikt over vier bijzondere ruimtes: het theater, het Bimhuis, het deck en de kapel. Audio Obscura heeft ook deze keer een top of the bill line-up weten samen te stellen waarbij ze een bijzonder scala aan house en techno artiesten samen brengen tijdens het wereldberoemde club festival en muziek conferentie ADE.

Op donderdag 17 oktober slaat Audio Obscura de handen ineen met Spectrum, het label en event concept van Joris Voorn. Na een succesvolle editie met Koningsnacht en voorgaande ADE edities belooft dit wederom een spectaculaire avond te worden. Joris Voorn draait van open to close in het theater met een special guest, die tijdens een eerdere editie van Spectrum ADE ook aanwezig was. Wie dit is zal binnenkort bekend gemaakt worden. In het Bimhuis staan onder andere Hot Since 82 en Josh Butler.

Vrijdag 18 oktober staat in het teken van de Duitse techno legende Len Faki, die ons trakteert op een all night long set. Daarnaast zijn er optredens van Colin Benders, Brits talent Blawan, de Duitse powervrouw Ellen Allien, Henning Baer en Dr. Rubinstein. Local hero Benny Rodrigues zal onder zijn befaamde alter ego ROD zijn debuut maken op Audio Obscura. De complete line-up volgt binnenkort.

Last but not least viert het Zwitserse duo Adriatique hun 10-jarig jubileum met een speciale EP, ‘X’ en deze ADE show. Zij staan van open tot sluit in het theater, met ondersteunende acts zoals Max Cooper, Agents of Time, Red Axes, Roman Flügel, Matthew Dekay, Marino Canal en nog vele anderen.

Audio Obscura gaat vanaf nu een samenwerking aan met ticketing partner GUTS. Een Amsterdamse start-up die innovatieve features, waaronder blockchain technologie gebruikt om de kaartverkoop eerlijk en transparant te maken. De tickets worden met de smartphone van de koper geregistreerd waardoor bezoekers beschermd zijn tegen fraude en woekerprijzen. Audio Obscura is de eerste partij in de dance industry die een samenwerking met GUTS opzet.

Het indrukwekkende Muziekgebouw aan ‘t IJ is al eerder het toneel geweest van Audio Obscura evenementen, maar met een line-up zoals deze, markeren zij wederom een historisch hoofdstuk in hun indrukwekkende geschiedenis. Stay tuned voor de aankondiging van het volledige Audio Obscura ADE programma.

De kaartverkoop start woensdag 10 juli om 12.00 uur.

Deel: