Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Roger Hodgson in Muziekcentrum Enschede.

Concerttip dinsdag 2 juli: Roger Hodgson in Muziekcentrum Enschede

Met zijn stem uit duizenden drukt Roger Hodgson een onmiskenbaar stempel op het succes van één van de grootste bands uit de jaren 70 en 80. Nummers als ‘School’, ‘Breakfast In America’, ‘Give A Little Bit’, ‘Dreamer’, ‘The Logical Song’, ‘Take The Long Way Home’, ‘Fool’s Overture’ en ‘It’s Raining Again’, allen gecomponeerd en gezongen door Hodgson, staan in het collectieve geheugen van miljoenen muziekliefhebbers gegrift. Het optreden van vanavond is onderdeel van zijn wereldtour rondom het 40-jarige bestaan van albumklassieker ‘Breakfast In America’.

De zanger maakt al sinds het begin jaren ’80 geen deel meer uit van Supertramp en is sindsdien solo op pad. Zijn stem heeft de tand des tijds prima doorstaan en de zanger presteert samen met zijn band het hoogste niveau voor wereldwijd uitverkochte zalen van formaat. Naast het werk dat Roger opnam met Supertramp speelt hij natuurlijk ook solo-werk, want prachtige composities als ‘Had A Dream’ (Sleeping With The Enemy) en ‘Death And A Zoo’ mogen van de fans van deze enorm getalenteerde zanger en songwriter natuurlijk niet ontbreken.

Deel: