Vier jaar na de release van zijn succesvolle debuutalbum ‘Before The Rumble Comes’, met daarop onder meer de hitsingle ‘Ocean’, kondigt Andreas Moe vandaag zijn nieuwe EP ‘Love Fast, Heal Slow’ aan. De EP werd opgenomen in Stockholm en geproduceerd door Johannes Runemark en met de singles ‘Calling Out’ en ‘Out Of Your Body’ gaf Moe alvast een voorproefje van zijn nieuwe werk.

Op zestienjarige leeftijd ontdekte Andreas Moe zijn talent voor songwriting, waarna hij al snel een veelgevraagd schrijver en producer werd. Andreas schreef mee aan en was te horen op hits van onder andere Avicii, Hardwell, Boyzone en Nick en Simon. Nadat eerder de EPs ‘Collecting Sunlight’ en ‘This Year’ verschenen bracht Andreas in 2015 zijn eerste volledige album uit, getiteld ‘Before The Rumble Comes’. Het was het begin van een intensieve periode waarin hij met artiesten als Gabrielle Aplin en Kodaline de hele wereld over trok en door niemand minder dan John Mayer gevraagd werd de support tijdens zijn Europese stadion tournee te verzorgen.

De Zweedse singer-songwriter brengt op 23 augustus de opvolger van de succesvolle single ‘Ocean’ uit, die meer dan elf miljoen keer gestreamd werd en de gouden status behaalde. Op ‘Love Fast, Heal Slow’ laat Andreas Moe wederom zien een zeer begenadigd singer-songwriter te zijn en doet hij zijn reputatie meer dan eer aan.

‘Love Fast, Heal Slow’ verschijnt op 23 augustus via Nettwerk Music Group / V2 Records.

Deel: