De shows verkopen elk jaar weer snel uit en zijn dit jaar de enige kans om Martin Garrix live te zien tijdens Amsterdam Dance Event. Het debuut van de spectaculaire ‘ANIMA’ liveshow vorig jaar geeft hoge verwachtingen voor de opkomende show. Met een compleet nieuwe productie, inclusief prachtige visuals, is Garrix klaar om het publiek opnieuw te verbazen.

Het evenement op vrijdag zal een 18+ show zijn, gevolgd door een all ages show op zaterdag, special voor de jongere fans. ‘’Mijn shows tijdens Amsterdam Dance Event zijn altijd een hoogtepunt van mijn jaar. Het is zo speciaal om op te treden in mijn eigen stad en ook een show te doen voor al mijn jongere fans. Ik kan niet wachten om het dit jaar weer te doen!”, zegt Garrix.

Kaarten voor de shows zijn te koop vanaf maandag 1 juli om 10.00 uur hier te koop. Klik hier om je in te schrijven voor de verkoop van de Early Birds, waar een zeer beperkt aantal kaarten te koop zal zijn voor de reguliere kaartverkoop van start gaat. Wees er snel bij, want vanaf zijn eerste solo-show zijn de tickets altijd binnen een aantal weken uitverkocht.

Deel: