Niemand houdt zoveel van een goeie verrassing als Taylor Swift. Dat bleek ook wel weer toen ze vorige week een single, een releasedatum en titel voor haar album ‘Lover’ én een clip de wereld in slingerde. En dan legde ze ook nog eens een jarenlang slepende ruzie met Katy Perry bij. Surprise!

Er is dus geen Bad Blood meer tussen Taylor en Katy. Ze hebben een jarenlange ruzie, die stamde uit 2013 over het overnemen van een aantal danseressen door Perry, inmiddels weten bij te leggen.

In de clip van Taylors nieuwe single ‘You Need To Calm Down’, afkomstig van ‘Lover’, zijn de twee pop iconen dan ook weer samen te zien. Ze verzoenen zich, te midden van een kleurrijke foodfight, waarin ze gekleed gaan als hamburger en bijpassende Franse frietjes. In het nummer spreekt Taylor zich duidelijk uit tegen homofobie, een boodschap die ook in de video goed naar voren komt. De video is een parade van cameo’s met o.a. Ellen DeGeneres, RuPaul, Ryan Reynolds en vele anderen.

 

Het nieuws van de single en het album verschijnt gelijktijdig met de bekendmaking van een kledinglijn die ze samen met Stella McCartney lanceert. “She’s heard the new album and this new collaboration is inspired by the Lover album.” zei Swift in een Instagram livesessie over de samenwerking. “There’s so much whimsy and imagination and romance to the clothing that she designs, and I’ve worn a lot of her stuff recently.”

‘Lover’ is het zevende studioalbum van Taylor Swift, bevat 18 liedjes, heeft romantiek als hoofdthema en staat gepland voor 23 augustus.

Deel: