Appelpop heeft de namen bekend gemaakt die de line-up van de 28e editie compleet maken. Een van die namen is Inhaler, een vierkoppige rockband uit Dublin. Bandlid Eli Hewson is de zoon van Bono en de sound van de groep vertoont veel gelijkenissen met U2.

De andere zojuist bekend gemaakte namen zijn Indian Askin (punkrock), Mozes and the Firstborn, (garagerock), Merol (schunnige poweranthems), Tape Toy (eigenzinnige bubble grunge) en Kuenta i Tambu (tropische beats). Ook is er dit jaar een silent disco en een diverser aanbod van live acts met o.a. de Tante Joke Karaoke Band (zing mee met live band), het Singlefeestje (kies je eigen plaatje) en Superstijl (bepaal wat er wordt gedraaid).

In totaal spelen er op 13 en 14 september 30 acts op drie overdekte podia. Eerder bekend gemaakte acts zijn Within Temptation, Racoon, De Staat, Kraantje Pappie, Ilse DeLange, Nielson, Douwe Bob, Rondé, Rowwen Hezé, Davina Michelle, Danny Vera, Maan, Suzan & Freek, Thomas Azier, Son Mieux, Navarone, Muyayo Rif, Eut en Deposit.

Het blokkenschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Deel: