Ben je een liefhebber van lekkere live muziek ? Ben je op zoek naar wat leuks te doen?
Dan ben je hier aan het juiste adres! De redactie van Maxazine Limburg laat je hier hun tips achter voor een fijne avond live muziek in Limburg, de komende maand!

●1 juni: Bandeville in Theaterboederij Boeket , Nederweert
Met “Bandeville” maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika’s meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek! Muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, jazz, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Een repertoire van onder andere Willy Deville, John Hiat, Ry Cooder en oude bluesgiganten, opnieuw gearrangeerd door Bandeville of eigen werk in de stijl van Deville.

Meer info

●1 juni: Abungu in Ernesto’s Cantina, Sittard
Tijdens ABUNGU (Afrikaans voor: ‘van het bos’) nemen we jullie mee in de zoektocht naar de wortels van ons levensritme. Verwacht donderende baslijnen, opzwepende percussie, doordringende oerkreten en mysterieuze melodieën in een heus jungle-decor.

Meer info

●6 juni: Nacht van Pinkpop in Oefenbunker, Landgraaf
De ‘Nacht van Pinkpop’ is een traditie uit de jaren ’90 toen het nog werd gehouden in de achtertuin van Pinkpop festival. Sinds vijf jaar is deze opwarmer te vinden in Oefenbunker. Voor de vijfde keer op rij kunnen de voetjes alvast los worden geschud en de eerste biertjes het lichaam verrijken! Zo ben jij helemaal klaargestoomd voor een knallende 50e editie van Pinkpop 2019!

Meer info

●14 juni: Papi Chulo in Grenswerk, Venlo
Het heetste Latin feest van dit moment komt terug! Na vier uitverkochte edities, komt Papi Papi op 14 juni weer naar Grenswerk. Een heerlijk tropisch feest met DJ’s, MC en live entertainment!

Meer info

●14 juni: Venice in Openluchttheater Valkenburg
Openluchttheater Valkenburg is open voor een zomer vol happiness. Festivals, tributes, wereldmuziek, klassiek, familietheater – te veel om op te noemen.

Meer info

●15 juni: Transformer Festival in Muziekgieterij, Maastricht
Met trots kondigt de Muziekgieterij en klankproductiehuis INTRO de 3e editie van het Transformer Festival aan! 15/6/19 in de Muziekgieterij. De formule is hetzelfde: een dag vol nieuwe relevante en spannende muziek van veelal bands die je nog niet kent, maar wel wilt leren kennen en waar je later van zegt “die heb ik nog gezien in de Muziekgieterij ”. Transformer is er voor de early adopter, de verkenner van de popmuziek! Reken jij jezelf tot deze doelgroep?

Meer info

●16 juni: Johnny Mastro & Mama’s Boys in Cafe ‘de Dikke Stein’, Elsloo
Krachtig, heavy en bluesy! Mensen zeggen dat het de zwaarste klinkende groep is ijn de bluesrock. De band met het originele, rauwe geluid komt uit New Orleans, LA. De band heeft inmiddels 11 platen verzameld, talloze festival optredens gedaan en meer dan 30 Europese tours. En dat kan je dan gaan zien in het gezelligste dorpscafe in Elsloo ! Gaat dat zien!

Meer info

●22 juni: Fatal Flowers reunion tour 2019 in de Bosuil, Weert
Zelf zeggen ze in dit interview op Maxazine dat het geen comeback is, maar een reunie. Na deze tour is het voorgoed over & voorbij. Grijp dus je kans om de legendarische Fatal Flowers nog een keer live aan het werk te zien.

Meer info

●22 juni: Midsummer Prog Festival in Openluchttheater, Valkenburg
Het meest idyllische progfestival van de Lage Landen is toe aan zijn derde editie. Headliner van het festival van dit jaar is IQ uit Groot-Brittannië, een van de meest gerespecteerde en geliefde progrockbands ter wereld.

Meer info

●28-30 juni: Genk On Stage, centrum Genk, Belgisch Limburg
Jaarlijks terugkerend gratis te bezoeken festival dat zich afspeelt op diverse podia in de binnenstad van Genk. Elk jaar weer een mooi affiche, met ook dit jaar weer mooie namen zoals Stan van Samang, Zwangere Guy en Al Mckay’s Earth Wind & Fire Experience.

Meer info

Deel: