Ben je een liefhebber van lekkere live muziek? Ben je op zoek naar wat leuks te doen?
Dan ben je hier aan het juiste adres! De redactie van Maxazine Zuid-Holland laat je hier hun tips achter voor een fijne avond live muziek in Zuid-Holland, de komende maand!

● 1 juni: Smokey Vibes in JJ Music House, Zoetermeer

Smokey Vibes staat voor zwoele, energieke, warmbloedige, zuidelijke pop/rock met een knipoog naar de jaren ’60 t/m ’90. Drie vrouwen en drie mannen sterk. Met invloeden vanuit verschillende stijlen: van Santana tot Creedence, van ZZ Top tot Blondie, van the Doobie Brothers tot Alannah Myles.

Meer info

● 5 juni: Jaco Pastorius – Weather Report Tribute in Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer

Een ode aan Jaco Pastorius en Weather Report met een unieke mix musici uit de VS en Nederland. Pastorius is een van de meest invloedrijke basgitaristen ooit. Hij was revolutionair en onnavolgbaar op de jazz bas en maakte van het instrument een solo-instrument.

Meer info

● 6 juni: One Night of Elvis in het Paard van Troje, Den Haag

“A little more action please!” Lee Memphis King, één van Elvis Presley’s meest succesvolle tribute-artiesten, viert de Vegas Years tussen ’69 en ’77.

Meer info

● 11 juni: Jonathan Bree in Rotown, Rotterdam

Fans van Balthazar, Timber Timbre, Cigarettes After Sex, Hope Sandoval en dergelijke artiesten die een filmische romantiek uitstralen: dit is zéker een avondje om aan te vinken!

Meer info

● 13 juni: The Bruceband in Gebr. de Nobel, Leiden

In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn roemruchte 7e album uitbracht, ‘Born in the USA’. 35 jaar later brengt The Bruceband, Europe’s no.1 Springsteen Tributeband, dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse podia. Alle hits, van ‘Born in the USA’ tot ‘I’m on Fire’ en van ‘Glory Days’ tot ‘Dancing in the Dark’ zullen tijdens deze wervelende show aan bod komen.

Meer info

● 16 juni: Bryan Adams in Ahoy, Rotterdam

Bryan Adams is een van de meest meeslepende live muzikanten ter wereld en is bekend van hits zoals onder andere ‘(Everything I Do) I Do It for You’, ‘When You’re Gone’ en het iconische ‘Summer of ’69’.

Meer info

● 20 juni: Jens Meijer Group in BIRD, Rotterdam

Met mad vlieguren als opkomend talent achter de drums voor andere bands tourt Jens Meijer nu met z’n eigen band (bezet met de meest veelbelovende jonge jazzmusici) én z’n eigen muziek!

Meer info

● 22 juni: Ralph van Raat speelt Radiohead in LantarenVenster, Rotterdam

Meesterpianist Ralph van Raat komt naar LantarenVenster voor een concert met de geweldige muziek van Radiohead, in sublieme arrangementen die de Amerikaan Christopher O’Riley maakte voor solopiano.

Meer info

● 25 juni: Band of Horses in het Paard van Troje, Den Haag

Een match made in heaven: de Amerikaanse Band of Horses staat eindelijk in het PAARD. De indie-rock band uit Seattle heeft inmiddels 5 studio albums op zak, waarvan de bekendste ‘Infinite Arms’ in 2010 een Grammy nominatie ontving.

Meer info

● 28 juni: Black Bottle Riot in de Kroepoekfabriek, Vlaardingen

Op vrijdag 28 juni is de Nijmeegse rockband Black Bottle Riot samen met Copperhead County te vinden in De Kroepoekfabriek. Bereid je voor op een avond vol southern rock en ijzersterk gitaarspel van Nederlandse bodem.

Meer info

● 30 juni: Parkpop, Den Haag

Parkpop vindt plaats op zondag 30 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Het gratis festival wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark.

Meer info

Deel: