Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Dawn Brothers in BIRD.

Concerttip donderdag 23 mei: Dawn Brothers in BIRD

Roots Retro? Vanuit hun tijdmachine uit de seventies hebben Dawn Brothers hun blik inmiddels volledig op het heden -correctie- de toekomst gericht! Weggelopen uit een Tarantino-film keren de jeugdvrienden vanavond terug naar thuishaven Rotterdam. Hier komen new-school gitaar- en orgelsolo’s van old-school kwaliteit samen tot een geoliede machine die BIRD gegarandeerd achter zal laten in een stofwolk van soulvolle, bluesy rock & roll.

It’s a new Dawn
Op hun tweede album Classic klinkt de band als een klassieke bolide met een moderne motor waarbij de sixties en seventies nog steeds het startpunt, maar niet langer de bestemming vormen. Wat die dan wel is? 160 podia in binnen- en buitenland. Eindbestemming: BIRD!

Deel: