Goed nieuws voor de fans van Prince. Eerst kwam het bericht naar buiten dat eind 2019 de memoires van ‘His Royal Badness’ worden uitgebracht. Vandaag worden de fans nog blijer gemaakt met het goede nieuws dat er komende zomer een heus nieuw album van de in 2016 overleden zanger zal verschijnen. En nee, het is geen verzamelaar met oud werk, het album getiteld ‘Originals’ bevat 15 tracks waarvan er 14 door Prince zelf zijn opgenomen. ‘Originals’ bestaat uit 15 tracks die Prince in eerste instantie schreef voor zijn muzikale collega’s.

Denk hierbij aan ‘Sex Shooter’ (Apollonia 6), ‘Jungle Love’ (The Time) en ‘The Glamorous Life’ (Sheila E.). Kortom, Prince-liefhebbers hebben iets moois om naar uit te kijken, voor deze zomer de release van ‘Originals’ en – mooi voor de Kerst – zijn memoires. Vanaf 7 juni is ‘Originals’ te beluisteren via TIDAL. Op 21 juni is het album via alle streamingdiensten te beluisteren en verkrijgbaar op zowel CD als 2LP.

 

 

Tracklist ‘Originals’:
1. ‘Sex Shooter’ – Apollonia 6
2. ‘Jungle Love’ – The Time
3. ‘Manic Monday’ – The Bangles
4. ‘Noon Rendezvous’ – Sheila E.
5. ‘Make-Up’ Vanity 6
6. ‘100 MPH’ – Mazarati
7. ‘You’re My Love’ – Kenny Rogers
8. ‘Holly Rock’ – Sheila E.
9. ‘Baby, You’re a Trip’ – Jill Jones
10. ‘The Glamorous Life’ – Sheila E.
11. ‘Gigolos Get Lonely Too’ – The Time
12. ‘Love… Thy Will Be Done’ – Martika
13. ‘Dear Michaelangelo’ – Sheila E.
14. ‘Wouldn’t You Love to Love Me?’ – Taja Sevelle
15. ‘Nothing Compares 2 U’ – The Family

Deel: