Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 19 april 2019.

Deze week zijn nieuw in de Maxazine Music Playlist op Spotify onder andere nieuwe tracks van Madonna, Rammstein, the Black Keys, Roos Blufpand, Vandale, Kriiss Kross, Jasmine Kara en Ertebrekers om er zomaar maar een paar te noemen. Dus snel naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: