Op vrijdag 21 juni verschijnt het vijfde studioalbum van artiest, dj en producer Mark Ronson: ‘Late Night Feelings’. De Academy-, Grammy- en Golden Globe-winnaar omschrijft ‘Late Night Feelings’ als een verzameling “sad bangers”: uptempo hits met een melancholisch, persoonlijk randje. De gelijknamige single met Lykke Li is nu uit.

Op ‘Late Night Feelings’ staat ook de eerste hitsingle van het album: ‘Nothing Breaks Like A Heart’ met Miley Cyrus. Dat nummer is tot nu toe ruim 250 miljoen keer gestreamd en de video is 100 miljoen keer bekeken. Mark Ronson werkte voor ‘Late Night Feelings’ bovendien samen met Camila Cabello, Alicia Keys, YEBBA, Angel Olson, King Princess, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon en Ilsey.

Alles wat Mark Ronson doet, verandert in goud. Won hij in 2018 al een Academy Award, Grammy Award én Golden Globe voor de megahit ‘Shallow’ die hij schreef met Lady Gaga, dit jaar sleepte hij wederom een Grammy Award in de wacht voor zijn hittrack ‘Electricity’, met Diplo en Dua Lipa. ‘Late Night Feelings’ is het volgende hoofdstuk in het succesverhaal van Mark Ronson.

Met de release van het album schrijft hij sowieso geschiedenis, door het naast de streamingdiensten ook op vijf traditionele geluidsdragers uit te brengen. ‘Late Night Feelings’ is vanaf 21 juni beschikbaar op CD, vinyl, cassette en – in beperkte oplage via de website van Mark Ronson – op 8 track en mini disc.

Tracklist ‘Late Night Feelings’:
‘Late Night Prelude’
‘Late Night Feelings’ (ft. Lykke Li)
‘Find U Again’ (ft. Camila Cabello)
‘Piece of Us’ (ft. King Princess)
‘Knock Knock Knock’ (ft. YEBBA)
‘Don’t Leave Me Lonely’ (ft. YEBBA)
‘When U Went Away’ (ft. YEBBA)
‘Truth’ (ft. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
‘Nothing Breaks Like A Heart’ (ft. Miley Cyrus)
‘True Blue’ (ft. Angel Olsen)
‘Why Hide’ (ft. Diana Gordon)
‘2 AM’ (ft. Lykke Li)
‘Spinning’ (ft. Ilsey)

Deel: