Met de laatste toevoeging van de Nederlandse opener is de line-up van Submit Fest in Baroeg Rotterdam op 25 mei compleet. Net als ieder jaar is de opening slot van ook deze derde editie bestemd voor Nederlands talent.

Winnaar band contest
Uit alle inzendingen van dit jaar heeft de organisatie de Eindhovense metalcore band Another Now gekozen om het festival te openen. Geïnspireerd door bands als August Burns Red, Northlane en Crystal Lake, creëert de band een frisse mix van muziekstijlen voor een breed publiek van metalheads, en hebben onlangs hun dubbele debuutsingle Lotus / Echoes uitgebracht.

Complete line-up
Another Now (NL) voegt zich bij headliner Hacktivist (UK), InVisions (UK), The Royal (NL), Time, The Valuator (DE), Frontstreet (NL), RXPTRS (UK) en Familiar Spirit (UK). Tickets zijn beschikbaar voor 19 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Submit Fest is het indoor festival met de beste up and coming en breaking through metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op alternative metal, metalcore en progressive metal. Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan. Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.

SUBMIT FEST 2019 Line-up:
Hacktivist (UK, djent / crossover metal)
InVisions (UK, metalcore)
The Royal (NL, melodic metalcore)
Time, The Valuator (DE, progressive metal / metalcore)
Frontstreet (NL, nu-metal)
R X P T R S (UK, alternative rock)
Familiar Spirit (UK, progressive metal / metalcore)
Another Now (NL, metalcore)

Deel: