Nadat in februari een groot deel van de line-up voor Lollapalooza Berlin 2019 bekend werd gemaakt, met onder meer Swedish House Mafia, Kings of Leon, Billie Eilish, Khalid, Twenty One Pilots, Underworld, Martin Garrix en Kraftklub, legt de organisatie vandaag de laatste hand aan het affiche. Rita Ora, Kungs en Marteria & Casper zijn enkele van de namen die de al veelbelovende line-up completeren.

De populaire Duitse hiphopartiesten Marteria en Casper, die allebei eerder afzonderlijk van elkaar op Lollapalooza Berlin te zien waren, brengen deze zomer voor het eerst als duo hun ‘Champion Sound’ naar het Olympiapark. Ook de Britse zangeres Rita Ora, die vele hits en samenwerkingen met onder andere Cardi B, Calvin Harris, Avicii en One Direction op haar naam heeft staan, maakt haar opwachting in Berlijn.

De Franse dj en producer Kungs zal achter de draaitafels staan op de Perry Stage in het Olympisch Stadion. Matoma, Lari Luke, Skiy en Euxmar zijn tevens aangekondigd voor dit podium. Tot slot bevestigt Lollapalooza Berlin de komst van de Australische rockband The Faim en de Britse punkgroep Big Joanie.

Hiermee is de muzikale line-up voor de 2019-editie rond. De komende weken wordt wel nog het randprogramma verder vormgegeven voor onderdelen als Kidzapalooza, Fashionpalooza, Aquapalooza, de Lolla Fun Fair en de Grüne Kiez. Kleurrijke decoraties en kunstinstallaties zullen het Olympiapark en Olympisch stadion in het weekend van 7-8 september extra feestelijk aankleden – Lollapalooza Berlin viert deze zomer namelijk haar vijfjarig jubileum.

Line-up 2019:
Kings of Leon, Swedish House Mafia, TWENTY ØNE PILØTS, Marteria & Casper, Kraftklub, Martin Garrix, Khalid, Billie Eilish, Rita Ora, Hozier, 6LACK, Underworld, Olli Schulz, Scooter, UFO361, Don Diablo, Dendemann, Bausa, Alan Walker, Parcels, Princess Nokia, Courtney Barnett, Sigrid, Kungs, Dean Lewis, Rex Orange County, Tom Walker, Loud Luxury, Roosevelt, Claptone, Higher Brothers, Serpentwithfeet, Gramatik, Hugel, Gryffin, Querbeat, Pale Waves, ENO, The Faim, Granada, ELI, Steiner & Madlaina, Lari Luke, Allie x, The Coronas, ILIRA, Loopers, TV Noise, Bart B More, Alli Neumann, Amilli, Skiy, Eauxmar, Whenyoung, Pip Blom, Sing Along Social, Lxandra, Mia Morgan, Ilgen-Nur, Lilla Vargen, Laoise, RIMON, Koranteema, Harleighblu, Big Joanie.

Deel: