Beck is back! Het muzikale genie is terug met een nieuw album, genaamd ‘Hyperspace’. Het album is de opvolger van ‘Colors’ uit 2017. Dat album werd uitzonderlijk goed ontvangen over de hele wereld en won een Grammy Award voor
Best Alternative Music Album.

Het gaat sowieso goed met Beck. Eerder dit jaar bracht hij al de single ‘Tarantula’ uit, voor de soundtrack van de voor een Oscar genomineerde film ‘Roma’. Ook bracht hij samen met Cage The Elephant een nieuw nummer uit, ‘Night Running’, dat zal verschijnen op het nieuwe album van Cage The Elephant, ‘Social Cues’, dat later deze week zal uitkomen. Half maart kwam daarbij ook al de track ‘Super Cool’ uit, die Beck opnamen met Robyn and the Lonely Island.

Ter promotie van ‘Hyperspace’ heeft Beck nu de single ‘Saw Lightning’ uitgebracht, dat het multitalent samen schreef met niemand minder dan Pharrell Williams, die ook drums en keys inspeelde. Beck zal deze zomer op tournee door de Verenigde Staten trekken samen met Cage The Elephant als Double Bill. Tijdens de tour zullen bands als Starcrawler, Wild Belle en Sunflower Bean elkaar afwisselen als support acts. Spoon is de hele tournee supportact van de twee. Of Beck ook naar Europa komt voor optredens is nog niet bekend.

Deel: