Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Nordic Delight Festival in Melkweg Amsterdam op 20 april. Nordic Delight Festival is weer terug in Melkweg! Ontdek nieuw Scandinavisch muziektalent met in meerdere zalen optredens van diverse acts uit o.a. Noorwegen en Denemarken. Geniet van de opzwepende klanken van Klangstof (NO/NL), zwoele rhythm’n’balls van Phlake (DK), soulvolle hiphop van Iris Gold (DK), jazzy indiepop van Broen (NO), noise-pop van Lowly (DK) en catchy postpunk van Pom Poko (NO). In de cinema zie je onder andere de beste korte films uit Noord-Europa. Dompel je een avond onder in Scandinavische sferen!

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: