Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor The Ultimate Eagles in Metropool Enschede op 20 april. The Ultimate Eagles komen terug naar Nederland! En dat is geweldig nieuws voor alle fans van The Eagles want deze band kent en speelt het repertoire tot in de puntjes.

Er is geen band ter wereld die zo accuraat en integer omgaat met klassiekers als Hotel California, Desperado, One Of These Nights, Take It Easy en Tequila Sunrise. De leden beheersen niet alleen hun instrument maar zijn ook stuk voor stuk goede zangers, onmisbaar als je het origineel eer aan wil doen. The Ultimate Eagles herbergt dus louter topmuzikanten en dat hoor je op 20 april in Enschede als ze al die wereldhits voor je gaan spelen!

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

 

Deel: