Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HAEVN in Parkstad Limburg Theaters.

Concerttip vrijdag 22 maart: HAEVN in Parkstad Limburg Theaters

Van het maken van filmmuziek naar uitverkochte popconcerten.Met hun cinematische en meeslepende melodieën en warme stemgeluid neemt HAEVN je op vrijdag 22 maart mee in een oneindig droomlandschap.

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single ‘Finding out More’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum ‘Eyes Closed’ schreeuwt “internationale doorbraak”, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als ‘The Sea’, ‘We Are’ en ‘Fortitude’ luisteren als slowmotionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en pianomelodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als ‘Mind Games’, ‘Bright Lights’ en ‘Let Love Tear Me Down’ bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Na drie uitverkochte shows in Carré weet het duo het zeker: het theater is de beste plek voor hun muziek. Daarom reizen ze nu naar de mooiste zalen van het land om hum muziek ten gehore te brengen. Laat je daar meevoeren in de onderwaterwereld van HAEVN waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5-koppige band versterkt door een strijkers ensemble.

Geboren Kerkradenaar Jorrit Kleijnen: “We zijn ontzettend trots dat we onze eerste eigen show in mijn geboortestreek Limburg mogen spelen in de Limburgzaal van het mooie Parkstad theater”

Deel: