Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Wende in De Roma in Borgerhout (B) op 13 april. Voor de tweede keer komt Wende met MENS naar De Roma, maar dit keer pakt ze het een beetje anders aan. Was het vorig jaar de theatershow, deze keer speelt ze in een clubsetting met staand publiek de nummers van haar gelijknamige album waarvoor ze onlangs een Edison (de Nederlandse Grammy’s, zeg maar) won. Centraal blijven de teksten, die zoals steeds bij Wende ijzersterk zijn. Hoe ben ik mens tussen allemaal mensen, vraagt de Nederlandse artieste zich af. In een tijd waar we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en ons onvermogen om grip te krijgen op wat er om ons heen gebeurt? Wendes ogenschijnlijk simpele vraag zou tot duivels complexe antwoorden leiden. Tijdens haar zoektocht naar waarheden ging ze niet alleen te rade bij zichzelf, maar ook bij schrijvers als Typhoon, Joost Zwagerman en Dimitri Verhulst. Met producers Yan en Ludowic creëerde ze op basis van deze teksten een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. Wende is alles in één: singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: