Maxazine bestaat nu alweer 10 jaar. Een hele tijd alweer waarin de lezers ons in steeds grotere aantallen weet te vinden. In die tien jaar heeft Maxazine zich bewezen als een betrouwbare en toonaangevende bron voor muzieknieuws, cd – en concert recensies. Om het aanbod verder compleet te maken kan je vanaf vandaag luisteren naar de ‘Maxazine Music Playlist‘ op Spotify. Een sprankelende lijst met 60 nummers van artiesten waarvan we de afgelopen week recensies schreven van hun cd’s of concerten, maar ook de meest interessante nieuwe releases en talentvolle nieuwe artiesten krijgen een plek in de lijst. Van Nederlandstalig tot hip-hop, van indie rock tot dance, voor elk wat wils.

De Maxazine Music Playlist is de beste manier om bij te blijven op muziekgebied. Elke vrijdag zal de lijst ververst worden met een reeks nieuwe nummers, en dan vallen er dus automatisch ook weer een aantal af. Zo ben je als lezer van Maxazine dus elke vrijdag weer voorzien van de lekkerste nieuwe muziek op onze playlist en kan je daarmee het weekend in. Als je de lijst volgt, en dus bij je eigen playlists zet ben je ervan verzekerd dat je elke week de lijst automatisch op je Spotify krijgt. De lijst wordt elke weer weer handmatig en met veel liefde samengesteld door de recensenten en redactie van Maxazine.

Volg de Maxazine Music Playlist dus nu op Spotify en blijf bij!

Deel: