Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Dave Matthews Band in AFAS Live.

Concerttip vrijdag 15 maart: Dave Matthews Band in AFAS Live

Vorig jaar bracht Dave Matthews Band het nieuwe album ‘Come Tomorrow’ uit en hierbij kondigde ze een Europese tour aan. Voor de fans is er nog meer goed nieuws, want bij aankoop van een concertticket krijg je er een gratis download van het nieuwe album bij! De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Met een carrière van bijna drie decennia mag Dave Matthews Band zich tot één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis rekenen. Mede door deze fans is Dave Matthews Band één van de meest succesvolle tourende acts van de afgelopen dertig jaar.

De Grammy Award winnende Dave Matthews Band staat bekend om hun indrukwekkende live performance en verkocht meer dan 24 miljoen tickets en 38 miljoen albums en dvd’s. De band scoorde hits met onder andere ‘What Would You Say’, ‘Everyday’, ‘Too Much’ en ‘Crash Into Me’. Op 8 juni dit jaar bracht de rockgroep het nieuwe album ‘Come Tomorrow’ uit, hun eerste album sinds 2012. Met dit negende studio-album verbraken ze een record door voor de zevende keer op nummer 1 binnen te komen in de Amerikaanse Billboard 200.

Deel: