Christina Aguilera keert eindelijk terug naar Nederland voor een concert. De Grammy Award-winnende singer-songwriter staat op 8 juli in Ziggo Dome in Amsterdam. In 2006 was Christina Aguilera in Nederland voor het laatst te zien in nederland, toen in Ahoy in Rotterdam. Het concertmaakt deel uit van ‘The X Tour’.

De zesvoudig Grammy Award-winnares Christina Aguilera staat bekend om haar zeer krachtige stem en vele hits. Wereldwijd verkocht ze meer dan 43 miljoen albums en behaalde ze 5 nummer 1-singles in de Billboard Hot 100 charts Ook heeft ze een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame en is ze de enige zangeres onder de 30 die een plekje heeft in de prestigieuze top 100 van beste zangers/zangeressen aller tijden van Rolling Stone Magazine. In 2011 werd ze coach in de Amerikaanse The Voice.

Met ‘The X Tour’ brengt Christina Aguilera zowel bekende hits als ‘Dirrty’, ‘Genie in a Bottle’, ‘Ain’t No Other Man’ en ‘Fighter’, als nummers van haar laatste album ‘Liberation‘ (2018) ten gehore.

Deel: