Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Mo Lowda in Q-Factory Amsterdam op 14 maart. Mo Lowda & The Humble staan bekend om hun progressieve songs en energieke liveshows. Vanuit de zolderkamertjes in Philadelphia, is deze rockband uitgegroeid tot een wereldwijde steract. In 2013 bracht de band zijn eerste studio-album uit. Lokale shows begonnen al snel uit te verkopen, landelijke shows begonnen vol te lopen en vervolgens werden internationale tours opgezet. De band heeft in het voorprogramma gestaan van Bloc Party. Fans van King Of Leon en Franz Ferdinand zullen de band ook kunnen waarderen. Het nieuwe album ‘Creatures’ is onlangs uitgekomen en wordt geprezen door zowel fans als critici.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: